• Eko direkt

  Ekodirekt säljer goda ekologiska och miljömärkta varor med hemleverans i Stockholm. Och alla produkter körs ut med miljövänliga biogasbilar. Perfekt, tänkte vi på Lundqvist & Lindqvist. Nu håller samarbetet på att bli en vänskap och de enda som är nöjdare än vi är våra gäster.

  www.ekodirekt.se kan du läsa mer om hur bra Ekodirekt är.

 • Skanske

  Sedan ett tag tillbaka äger och förvaltar Newsec Klara. Väldigt roligt tycker vi. Newsec förvaltar nämligen över tio miljoner kvadratmeter i norra Europa, fördelat på över tusen fastigheter. Det gör dem till marknadens största aktör. Och vi känner att vi är i de tryggaste av trygga händer.

  Läs gärna mer på www.newsec.se

 • Konferensteknik

  Det är liksom ingen idé att hyra ut konferenslokaler 2012 om man inte kan erbjuda den allra bästa och senaste tekniken. Och det är heller ingen idé om man inte direkt kan ha support på plats när något inte stämmer. Konferensteknik har allt det där. Tekniken, supporten och tålamodet.

  Ring dem på 08-650 57 60 eller läs mer på www.konferensteknik.se innan du ringer.

 • Agneta Livijns

  Det finns massor av porslin där ute i världen. En del är dyrt och franskt. Annat är svenskt och tråkigt. Sen finns Agneta Livijns handmålade. Ifall du redan varit hos oss och ätit på det förstår du säkert varför vi valde just hennes. Har du inte varit här kommer allt falla på plats när du ser det.

  Agneta Livijns porslin går bl.a. att köpa på NK i Stockholm. Gå gärna in på: www.agnetalivijn.se

 • Nordaq fresh

  Idag är det väldigt viktigt att inte dra allt kolsyrat flaskvatten över en kam. Särskilt när det finns alternativ som Fresh. Tack vare deras miljötänk kan vi tappa marknadens renaste och bästa vatten på flaska i köket och servera det med gott samvete varje dag.

  Läs mer om Fresh, deras moderna tänk och goda vatten på www.nordaqfresh.com

 • Floristkompaniet

  Det spelar nästan ingen roll hur fint allt annat är. Utan rätt blommor kan det bara bli nästan perfekt. Med ett enormt engagemang och en stor kärlek för detaljer hjälper Florist- kompaniet oss att nå hela vägen, överallt. Och när de inte hjälper oss tar de till exempel hand om Nobelfesten. Kul tycker vi.

  Floristkompaniet ligger på Norrlandsgatan och har telefon
  08-678 14 19

 • Bakery and spice

  Över en natt blev det nästintill omöjligt att få tag i ”vanligt” bröd i Stockholms innerstad. Plötsligt var allt bakat med surdeg i stenugn. Det allra bästa surdegsbrödet som dessutom är ekologiskt hittar man på Bakery and Spice och hos oss på Lundqvist & Lindqvist såklart.

  Gå till Torsgatan 46 eller till den nyöppnade butiken på Drottning-gatan 81A eller in på www.bakeryandspice.se

 • Carotte

  När allt man gör har sitt ursprung i ett utpräglat kvalitetstänk känns det skönt att ha hittat en cateringfirma som själva säger att de är “goda, glada och vansinnigt kvalitetsmedvetna”. Vi älskar den kreativa, ambitiösa, härliga och vackra maten men det var nog faktiskt inställningen som gjorde att vi blev vänner.

  Carotte har en egen delibutik bredvid köket på Tegeluddsvägen 92 och en hemsida på internet: www.carotte.se

 • Midroc property development

  När vi flyttade in i Tändstickspalatset fick vi inte bara nya fina lokaler. Vi fick även en ny vän. Tillsammans med fastighetsägaren Midroc har vi fått hjälp att utveckla den klassiska fastigheten. Målen är storslagna och utsikterna goda. Det är skönt med en värd som förstår och lyssnar.

  Midroc förmedlar fler fina lokaler i Stockholm. Läs mer på deras hemsida: mpd.midroc.se

 • I november 1999 startade ett vin- handelsföretag hemma hos Johan Lidby. Idag jobbar 10 mat-­ och vinintresserade personer på företaget. Johan Lidby brukar säga att det som krävs av oss människor är en ansträngning, en tanke och kanske en liten upp- offring. Vi kan inte annat än hålla med.

  Johan Lidby Vinhandel sitter på Polhemsgatan 20 och har telefonnummer 08-792 03 50.
  johanlidbyvinhandel.se

 • Kelly & Pling

  Själv ska tydligen vara bäste dräng. Men det håller inte vi med om. När det kommer till formgivning, webb, reklam och pr vill åtminstone vi ha hjälp. Då vänder vi oss till Kelly and Pling. Gör det ni med.

  Kontakta dem via
  www.kellyandpling.com

 • Susanne Josephson

  Mrs. Josephsson sade att hon skulle köpa blommorna själv. Ty Lena hade händerna fulla. Soffan skulle flyttas ner från Viktor Arendorff. Midrocs folk skulle komma. Och dessutom, tänkte Susanne Josephson, en sådan morgon – behöver man en paus från IKEA och alla andra inredningsuppdrag.

  Ring Susanne på 070-868 48 98 om du vill att något ska bli lika fint som Lundqvist & Lindqvist.

 • Från Pontus

  Till Tändstickspalatset kommer man inte bara för ett möte, ett oförglömligt 50-årsfirande eller ett intressant event. Till Tändstickspalatset kommer man också för att äta gott. Riktigt gott. Det tackar vi Pontus Frithiof för. Och i synnerhet hans cateringfirma Från Pontus.

  Läs mer om Från Pontus på www.pontusfrithiof.com

 • Saltå kvarn

  På Saltå Kvarn har det förädlats biodynamiska spannmål sedan 1964. Mjölet mals på stenkvarnar, brödet bakas i stenugnar och nya samarbeten sluts ständigt med andra ekologiska och biodynamiska jordbruk över hela världen. Och sedan en tid samarbetar de även med oss. Kul!

  Läs mer om Saltå Kvarn på www.saltakvarn.se

 • Med trettio års erfarenhet som journalist och redaktör inom teve, tidningar, magasin och dagspress har Lotti Ander skapat ett värdefullt kontaktnät. Med en genuin kunskap och förståelse för branschen hjälper hon oss med vår PR.

  Vill du också ha hjälp?
  Ring 0705 870 210

+

Våra rum

Klara strand

Klarabergsviadukten 90

pers.

Tändstickspalatset

Västra Trädgårdsgatan 15

pers.
Pang!
Du är här.
Du är framme.
Du har kommit rätt.

Här finns allt vi tycker om och är bra på.
Under kontakt hittar du telefonnummer till både Klara Strand och Tändstickspalatset. Stanna en stund.