Tips på aktiviteter till event

Vill du vara den som planerar det bästa eventet? Eventet som alla kollegor och vänner kommer komma ihåg? Då kan du försöka tänka lite annorlunda. De flesta event innebär främst god mat och sällskap. Detta kan dock vara lite trist. Ett tips är att planera in några aktiviteter ni kan hitta på.

En kul aktivitet är shuffleboard som finns tillgängligt i Stockholm och det är ett typ av brädspel. Det är väldigt lättspelat och går att jämföra lite med curling. Spelet går ut på att varje person/lag får fyra stenar, därefter spelas varannan sten. Poängen varierar beroende på var stenarna stannar. Den som får 15 poäng först vinner!

Är shuffleboard i Stockholm inte rätt aktivitet för ditt event kan du hitta alla möjliga tips och idéer på andra aktiviteter online. Det finns även hemsidor där du kan boka in en aktivitet eller två. Det finns listor på vad du kan välja, och om du vill sortera aktiviteterna i olika kategorier är även det möjligt.

Du kan hitta alla möjliga aktiviteter från teambuildingaktiviteter till saker som passar för företagsevent. Se dock till att du bokar aktiviteten i god tid så du är säker på att det finns en ledig plats för ditt event.