Anordna event på din restaurang

Restauranger med olika aktiviteter, event och arrangemang har alltid varit mycket populära. Att kombinera mat med underhållning är ett sätt för restaurangägare att kunna erbjuda en helhetsupplevelse där kunden kan njuta av mer än bara god mat och dryck.

Vill du anordna ett event på din restaurang finns det några aspekter du behöver ta hänsyn till innan du börjar planera. Till att börja med är det viktigt att all din restaurangutrustning fungerar som den ska och att du har ett bra samarbete med servicepartner-rms.se som erbjuder service för storkök. På så sätt kan du säkerställa att ditt kök är i toppskick och att servicen kommer flyta på under kvällen – utan några jobbiga avbrott.

Restaurangevent – att tänka på

Att anordna ett event är väldigt roligt och ett mycket bra sätt för dig att locka till dig nya kunder. Här nedan listar vi några viktiga punkter att ta hänsyn till.

Tillstånd – Är det ett mycket stort event där du behöver omdirigera trafik eller ska spela hög musik kan du behöva ansöka om ett tillstånd. Ansökan gör du vanligtvis hos polisen.

Antal personer – En restaurang får inte ta in hur många personer som helst av säkerhetsskäl. Se därför till att du inte tar in fler personer än som är tillåtet.

Underhållningen – Vad är det för typ av event du vill hålla? Ska det vara underhållning med artister som spelar eller kanske stand up-komik? Vilken utrustning kommer du att behöva och finns det hjälp att få inför planeringen – t.ex. hjälp att anordna ljudanläggning?